Selecteer een pagina

Barbecueseizoen gaat officieel van start, is je terras er klaar voor?


De zomer is eindelijk gearriveerd, het startschot voor het barbecueseizoen is gegeven. Maar is je terras wel volledig uitgerust om in de zon te aperitieven? Om ’s avonds na het eten nog een wijntje te drinken? En vooral om een heuse barbecue te organiseren?

De zon schijnt, de zomervakantie gaat van start en je verlof komt er aan. Jij bent er klaar voor, maar is je terras dat ook? Als je de hele dag druk in de weer bent, vertoef je ’s avonds graag nog even rustig in de tuin. En waar kan je dat beter doen dan op je terras? Je zorgt er dan maar beter voor dat je terras volledig aangekleed is, zodat je er lekker comfortabel kan zitten.

Tuinmeubelen van topkwaliteit

Belgische zomers zijn nu eenmaal onvoorspelbaar, dus je kiest het best voor tuinmeubelen die bestand zijn tegen weer en wind. Vincent Sheppard tuinmeubelen zijn daarvoor een uitstekende keuze. Wanneer het enorm zonnig is, zullen ze niet verkleuren. Ze zijn namelijk uiterst UV-bestendig. Ook barre weersomstandigheden hebben geen effect op deze meubelen van topkwaliteit. Je mag ze zelfs het hele jaar buiten laten staan. Zo creëer je een blijvend zomergevoel op je terras.

Ruim assortiment Vincent Sheppard tuinmeubelen

Bij ons vind je alles van buitenmeubilair: tafels, stoelen en sofa’s, bijzettafels en verlichting. Kies voor een tuintafel met tuinstoelen of voor een volledige loungeset. Een ligstoel, of twee, mag zeker ook niet ontbreken. Hoe lees je anders je favoriete boek of tijdschrift in de zon?

En om je terras helemaal af te maken: een barbecue. Of ga je voor een vuurkorf? Neem gewoon allebei. De barbecue zorgt voor een lekker zomers etentje, de vuurkorf geeft je gezellige warmte op het einde van de dag. Kies voor een mooie uitvoering, dan vormt de barbecue een perfect geheel met de rest van je tuinmeubelen.