Selecteer een pagina

Maak je terras lenteklaar


Genoeg van die winterdip? Ben je uitgekeken op dat grauwe winterse terras? Verlang je om de zon op je gezicht te voelen, om buiten te genieten van je tuin? Hoog tijd om je terras lenteklaar te maken!

Breng je terras tot leven

Niet enkel bloemen en planten brengen de vrolijke voorjaarssfeer op je terras. Ook meubelen maken een enorm positief verschil. Je tuinset vormt namelijk het hart van je terras. Vincent Sheppard tuinmeubelen brengen je in de gepaste sfeer om op lange zomeravonden van een heerlijk wijntje te genieten of om na een lange dag simpelweg tot rust te komen.

Communieseizoen

Het voorjaar is ook de periode van vele communie- en lentefeesten. Met de Vincent Sheppard collectie van tafels, stoelen en verlichting richt je jouw sfeervolle veranda of terras in om thuis te feesten met de kinderen.

Meubelen voor het leven

Tuinmeubelen koop je om jarenlang van te genieten, het liefste van al levenslang. Investeer daarom in mooie en duurzame meubelen van Vincent Sheppard. Deze outdoor meubelen bestaan uit een aluminium frame gecombineerd met een synthetische vezel, waardoor je ze 365 dagen per jaar buiten mag laten staan. Zo hoef je ze tijdens de winter niet op te bergen in je tuinhuis, maar blijft je terras het hele jaar door sfeervol aangekleed.

Vincent Sheppard indoor en outdoor inrichting

Bij Verana in Kortrijk hebben we oog voor wat mooi is. Vandaar dat we resoluut kiezen voor de meubelen van Vincent Sheppard. Bij ons vind je alles van binnen- en buitenmeubilair: tafels, stoelen, lounge stoelen en sofa’s, bijzettafels en verlichting.

Een wereld waar klasse overheerst en waar je de meest brede collectie aan binnen- en buitenmeubelen van Vincent Sheppard kan ontdekken. Dat is Verana. Laat je inspireren in onze showroom en door ons uitgebreid advies. Tot gauw!