Selecteer een pagina

Ook dit is Vincent Sheppard …


Vincent Sheppard is Lloyd Loom. Punt. Tenminste, dat is wat velen denken. Niets is echter minder waar, want Vincent Sheppard is zo veel meer. Klaar om het volledige aanbod te ontdekken?

De Lloyd Loom techniek zorgde voor de iconische meubelen waarmee Vincent Sheppard zijn naam op de kaart zette. Wat veel mensen echter niet weten, is dat deze meubelfabrikant ook andere materialen gebruikt. Denk maar aan rotan, beuk, teak en eik, gepoederlakt staal. Deze materiaalsoorten worden vaak gecombineerd met aluminium en staal.

De finesse en het comfort van de Lloyd Loom meubelen trekken ze door in het ontwerp en de productie van hun ander meubilair. Ook daar staat vakmanschap en topkwaliteit voorop.

Eindeloos veel indoor meubelen

Nog een misvatting? Het gamma van Vincent Sheppard omvat enkel stoelen. Hun tijdloze collectie bestaat inderdaad uit stoelen, maar ook uit ander meubilair. We zetten ze hier even op een rij: tafels, barstoelen, lounge stoelen, zitbanken, bijzettafels, nachttafels, verlichting en accessoires zoals plantenstanden en opbergmanden. Zowel binnen als buiten kun je je hele huis aankleden met Vincent Sheppard meubilair.

Het volledige gamma van Vincent Sheppard kan je bij Verana in Kortrijk vinden. Stap binnen in onze showroom, we gidsen je graag even rond!