Selecteer een pagina

Lekker knus in je veranda met Vincent Sheppard outdoor meubelen


Het voorjaar staat vaak gelijk aan koude, regen, wind. Maar ook al heel wat zonnige dagen, waarop het helaas te koud is om buiten te vertoeven. Tenzij je een veranda hebt natuurlijk. Dan trek je die mooie dag gewoon naar binnen.

Achter glas kan het tijdens de sombere maanden altijd heerlijk warm zijn. In je veranda maak je het extra gezellig met Vincent Sheppard meubelen. Zo geniet je de hele winter door van dat buitengevoel.

Ook dit is Vincent Sheppard …
Iedereen kent Vincent Sheppard als hét merk voor Lloyd Loom stoelen. Wist je dat ze ook een veel breder gamma hebben? Maak kennis met de buitenmeubelen die vervaardigd zijn uit rotan, teak of eik, aluminium of hoogkwalitatief gepoederlakt staal met polyethyleen vlechtwerk. In de wintermaanden gebruik je ze in de veranda. Tijdens de zomer zet je ze snel op het terras. Handig, toch?!

Comfortabele stoelen, lounge stoelen, zitbanken, ligbedden, bijzettafels, voetbanken, verlichting en poefen behoren allemaal tot het brede gamma van Vincent Sheppard. Net zoals bij de Lloyd Loom meubelen ligt de focus hier op karaktervol design, fantastisch zitcomfort en duurzaamheid. Het ganse Vincent Sheppard assortiment wordt ontworpen en vervaardigd met het oog op levenslang genot.

Het volledige gamma van Vincent Sheppard kan je bij Verana in Kortrijk ontdekken. Breng een bezoekje aan onze showroom, we stellen je graag de hele outdoor collectie voor.